تجهیزات وایرلس
تکنولوژی IOT در تجهیزات CloudiFarm

تجهیزات وایرلس کلودی فارم

بهره گیری سامانه کلودی فارم از ساختار بی سیم
سامانه CloudiFarm نمونه‌ای از تحقق اینترنت اشیاء (IoT) است. برای پیاده‌سازی سامانه‌های اینترنت اشیاء، معمولاً نیاز به انتقال داده‌های با نرخ اندک، و در عرصه جغرافیایی بزرگ وجود دارد. مثلاً سنسورهای یک سامانه مدیریت هوشمند کشاورزی کافی است که چند عدد مبین کمیت‌های هوا، خاک یا آب را با فاصله چند دقیقه ارسال نمایند. این به معنی آن است که نرخ داده بسیار پایین است. اما عرصه جغرافیایی پراکندگی این سنسورها می‌تواند بسیار وسیع باشد. بنابراین استفاده از سیم برای تأمین توان و داده مستلزم هزینه بالای تأمین و نگهداری شبکه بزرگی از سیم‌هاست. همچنین وجود این شبکه مانعی برای خاک ورزی، کاشت، برداشت و سایر فعالیت‌های آن مزرعه خواهد بود.

برد بالای 5 کیلومتر

سنسورها، رله ماژول ها و گیت وی کلودی فارم با تکنولوژی مخابراتی LoRaWAN و تکنولوژی توسعه یافته نسل پنجم IOT، امکان انتقال اطلاعات را بالای 5 کیلومتر دارند.

عدم نیاز به سیم کشی

تجهیزات CloudiFarm برای انتقال دیتا بصورت کاملا بی سیم و بسیاری از این تجهیزات بدون نیاز به برق و با باتری های کوچک یا پنل خورشیدی راه اندازی می شوند.

کاهش هزینه های راه اندازی

تجهیزات کلودی فاارم بدون نیاز به خریداری کردن تجهیزات شبکه مانند سوئیچ و مودم و کابل کشی های گسترده هستند و با روشن کردن دستگاه بلافاصله به شبکه خود متصل می شود.

پایداری سیستم

سامانه کلودی فارم با توجه به ساختار سخت افزارهای اختصاصی خود شبکه ای پایدار دارد هر یک از تجهیزات بصورت پیوشته توسط سیستم کانیتور شده و به هر دلیلی در صورت قطع مجددا خود راه اندازی می شود.
این نمودار مقایسه سه پروتکل مخابراتی و سه تکنولوژی معتبر انتقال دیتا با نام های LoRaWAN/WiFi/BLE را نشان می دهد. شایان ذکر است که تجهیزات سامانه کلودی فارم با هر سه تکنولوژی ارائه می شود اما هر کدام برای کاربردهای خود طراحی شده اند. در این نمودار نوار آبی رنگ برد موثر بر اساس متر نشان داده شده و نوار نارنجی نمایانگر مصرف انرژی (برق یا باتری) را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می شود تجهیزات توسعه یافته کلودی فارم با پروتکل LoRaWAN بردی بالای 5000 متر دارد در عین حال که مصرف انرژی در این تجهیزات به طور چشمگیری پایین بوده تا جایی که بسیاری از سخت افزارهای CloudiFarm با باتری های قلمی معمولی یا با یک پنل خورشیدی کوچک بیش از یک سال روشن می مانند. در مقایسه نمودار وای فای نهایتا بین 50 تا 70 متر و پروتکل BLE در حداکثر برد خود به 10 الی 12 متر می رسد که در مقایسه با LoRaWAN عملا ناچیز است . همینطور با توجه به نوارهای نارنجی رنگ مشاهده می کنیم که مصرف انرژی در نکنولوژی های WiFi/BLE بسیار بالاتر بوده و به همین دلیل اکثر سنسورها و تجهیزات ساخته شده با این دو تکنولوژی اجبارا برای کارکرد خود نیاز به برق دارند. این نمودار مبین آن است که برای عرصه های وسیع مانند سوله های بزرگ، چندین عرصه در کنار هم یا عرصه های وسیع چند هکتاری مانند مزارع، قطعا تجهیزات کلودی فارم با تکنولوژی لورا ون مناسب خواهد بود و این در حالیست که در عرصه های کوچک یا فضاهای آزمایشگاهی کنترل شده که امکان سیم کشی برق در آنها وجود دارد، تجهیزات CloudiFarm با تکنولوژی های WiFi/BLE امکان عملکرد مناسب خواهند داشت.

فیلم مادر زمین Dubai Environment

معرفی کلودی فارم در نمایشگاه محیط زیست دبی

تیزر پرزنت کلودی فارم BAVARIA EXPO

معرفی کلودی فارم در نمایشگاه باواریا
فیلم معرفی کلودی فارم 2023

کشاورزی هوشمند با سامانه هوشمند کلودی فارم

بررسی هوش مصنوعی کلودی فارم

برنده چندین جایزه و تحسین شده توسط کارشناسان داخلی و خارجی
اسلاید اول
امور مشتریان ویراتاک

سوال خود را از من بپرسید

اگر سوالی دارید و اگر به دنبال اطلاعات فنی بیشتر می گردید یا نیاز به مشاوره تخصصی دارید فقط کافیست در روزهای کاری با امور مشتریان و کارشناسان فنی ویراتاک تماس بگیرید
اسلاید دوم
امور مشتریان ویراتاک

نیاز به مشاوره فنی دارید؟

در صورتی که برای خرید محصولات و راهکارهای ویراتاک نیاز به مشاوره تخصصی دارید و مایلید یک از کارشناسان فنی شما را همراهی کند کافیست در ساعات اداری با ما تماس بگیرید.